21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

Diamante pentru toată lumea
Un magazin de bijuterii din Tokio a fost luat cu asalt de persoane de toate vârstele, dornice să profite de o ofertă irezistibilă. După cum informează Tiscali.it, pentru a-şi face publicitate, conducerea magazinului de bijuterii Mauboussin a decis să dăruiască 5.000 de diamante minuscule, de 0,1 carate, în valoare de 37 de euro fiecare. Deşi, pe Bătrânul Continent, Mauboussin are un secol de existenţă, în Ţara Soarelui Răsare este o apariţie nouă pe piaţă, magazinul fiind recent inaugurat în Ginza, cartierul central al shopping-ului de lux din capitala niponă. Cei care doresc să monteze diamantul într-un inel sau medalion pot beneficia de acest serviciu chiar în magazin, însă contra unei sume destul de piperate, 370 de euro, adică de zece ori valoarea diamantului.

Johnny Depp, departe de lumea dezlănţuită
Celebrul actor Johnny Depp, care în curând va împlini 46 de ani, simte nevoia din când în când să se retragă din lumina reflectoarelor. După cum informează Tgcom.it, vedeta din „Piraţii din Caraibe“ se refugiază uneori pe insula Little Hall’s Bond Cay din Bahamas, pe care a cumpărat-o în urmă cu ceva vreme. „Pe această insulă reuşesc să mă relaxez. E modul meu de a evada spre normalitate, iar asta este vital pentru mine“, a mărturisit Depp într-un interviu acordat revistei Vanity Fair. În semn de apreciere şi respect pentru cei dragi, actorul a numit plajele insulei după partenera lui de viaţă, Vanessa Paradis, după cei doi copii, Jack şi Lily, după marele Marlon Brando, după jurnalistul Hunter S. Thompson, dar şi după regretatul coleg de breaslă Heath Ledger. „Nu cred că am văzut vreodată un loc mai pur şi mai frumos ca acesta. Simţi cum inima îţi bate mai încet aici. Iar simplitatea chiar poate fi obţinută alături de o fărâmă de anonimat“, a mai spus actorul.

Letonia, asaltată de blonde
Peste 500 de blonde, provenind din toate colţurile Europei, şi-au dat întâlnire la Riga, în Letonia, cu scopul de a strânge bani pentru copii. După cum informează cotidianul italian La Stampa, în ediţia on line, evenimentul, organizat sub motoul „Go blonde!“, a avut drept obiectiv adunarea de fonduri destinate construcţiei de parcuri de joacă pentru copiii cu nevoi speciale. Fetele au defilat pe străzile capitalei letone îmbrăcate în haine roz şi albe, spre bucuria localnicilor, dar şi a miilor de vizitatori sosiţi în Letonia pentru a participa la spectacol. În plus, blondele participante la eveniment şi-au propus să contribuie un pic la ridicarea moralului cetăţenilor de pe Bătrânul Continent, puternic afectaţi de criza economică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS