21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalFără permise pe drumurile publice

Fără permise pe drumurile publice

Poliţiştii doljeni au întocmit marţi dosare penale pe numele a cinci tineri care conduceau autoturisme pe drumurile publice, chiar dacă nu aveau permise. În jurul orei 5.00, o patrulă de poliţişti a observat un autoturism al cărui şofer, la vederea oamenilor legii, a demarat în trombă pe strada Sărari. Acesta a fost urmărit, iar maşina lui a fost oprită pe strada Putnei. Şoferul a fost identificat în persoana lui Leonard Staicu, de 24 de ani, din Craiova, care nu avea permis de conducere.
La aceeaşi oră, poliţiştii Secţiei 2 l-au depistat în trafic, pe strada Râului, pe Florin Bârzan, de 24 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism fără a deţine permis. Tot marţi, în jurul orei 9.00, în Băileşti, Adi Molacu, de 20 de ani, din localitate, a fost oprit de poliţişti în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis pentru nici o categorie. În jurul orei 20.00, în Calafat, o patrulă de siguranţă publică i-a depistat pe Florinel Pop, de 18 ani, şi pe Andrei Afloarei, de 20 de ani, ambii din localitate, care conduceau autoturisme fără a avea permise.
Poliţiştii au precizat că în toate cazurile au fost întocmite dosare de cercetare penală pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII