3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSe mută Paşapoartele

Se mută Paşapoartele

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Dolj va funcţiona, de săptămâna viitoare, în noul său sediu de lângă Grupul Şcolar Energetic, a anunţat ieri şeful acestei instituţii, comisarul-şef Gheorghiţă Oană. Pentru că luni e zi liberă, fiind a doua zi de Rusalii, activitatea cu publicul în noua locaţie, la demisolul clădirii în care îşi desfăşoară activitatea şi Serviciul Public de Permise şi Înmatriculări, va debuta marţi, 9 iunie.
Prin urmare, Serviciul de Paşapoarte va lucra în actualul sediu, din incinta Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, doar până joi. Vineri, ghişeele de lucru cu publicul vor fi închise, pentru ca aparatura de realizare şi evidenţă a paşapoartelor să fie mutată şi instalată la viitoarea locaţie.
Mutarea Serviciului de Paşapoarte a fost amânată de mai multe ori, din cauză că acest serviciu din cadrul Prefecturii Dolj avea nevoie de mobilier nou. Acesta a fost realizat până la urmă din sponsorizări, pentru că instituţia păstorită de prefectul Florin Stancu stă prost cu fondurile. Tehnic vorbind, mutarea Paşapoartelor în noul sediu a fost făcută pe ultima sută de metri, pentru că introducerea paşapoartelor biometrice necesita aducerea unei noi aparaturi, care în nici un caz nu putea fi montată în spaţiul impropriu ocupat la poarta poliţiei doljene de această instituţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII