6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞedinţă festivă a Consiliului Local Târgu Jiu

Şedinţă festivă a Consiliului Local Târgu Jiu

Şedinţa festivă a Consiliului Local Târgu Jiu s-a desfăşurat ieri în Sala Maură, din cadrul Prefecturii Gorj, cu ocazia Zilelor Oraşului. La eveniment au luat parte şefii tuturor instituţiilor publice din judeţul Gorj, foştii primari, viceprimari şi funcţionari cu rang înalt care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul Primăriei Târgu Jiu, precum şi invitaţii din oraşele înfrăţite Lauchhammer, din Germania, Yambol, din Bulgaria, şi Nis, din Serbia, cu care urmează să se semneze protocolul de înfrăţire. Autorităţile locale şi delegaţiile oraşelor înfrăţite au luat cuvântul şi au vorbit despre importanţa manifestărilor. Şedinţa festivă s-a încheiat prin decernarea de diplome de excelenţă reprezentanţilor din toate domeniile de activitate.
Programul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului au continuat şi ieri printr-o paradă a motocicliştilor şi un spectacol de teatru prezentat în aer liber de către Teatrul „Masca“ din Bucureşti, în care joacă şi cunoscutul actor Mihai Mălaimare. Seara s-a încheiat cu un spectacol de dansuri sportive şi de societate, susţinut de Şcoala de Dans „Ritmo Caliente“ din Bucureşti.

Ultimele zile
de sărbătoare

Zilele Oraşului vor continua şi în weekend. Astăzi, în zona centrală, de la ora 15.00, va avea loc Parada Automobilelor de Epocă. Seara, în Piaţa Prefecturii se va desfăşura un spectacol folcloric, oferit de Ansamblul „Maria Lătăreţu“ al Şcolii Populare de Artă din Târgu Jiu şi de Ansamblul Artistic Profesionist „Doina Gorjului“ şi invitaţii săi. Mâine, în zona Preajba, se va desfăşura Cupa Municipiului Târgu Jiu la motocros, iar seara, de la ora 20.00. În Piaţa Prefecturii va avea loc Ziua Majoratului, în care vor fi sărbătoriţi toţi adolescenţii care au împlinit sau împlinesc 18 ani în 2009, apoi va urma un concert cu formaţia Refflex.
Sărbătoarea municipiului Târgu Jiu se va încheia duminică, 24 mai, cu un megaconcert pe insuliţa din apropierea Parcului Central, susţinut de Anda Adam, Animal X, Smiley şi Morandi. La final, va putea fi admirat un frumos foc de artificii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS