11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a omorât concubina în faţa copilului

Şi-a omorât concubina în faţa copilului

Dramă într-o familie din comuna Rusăneşti, judeţul Olt. Un bărbat de 29 de ani şi-a omorât concubina din cauza geloziei. Tragedia s-a întâmplat ieri după-amiază, în casa bunicii victimei, în faţa copilului lor, de cinci ani. Magda Cătălina Dan, de 24 de ani, din Tia Mare, abia se înt orsese din Italia. Ieri, tânăra s-a întâlnit cu concubinul său, Marius Rezeanu, din aceeaşi localitate. Au mers împreună la poştă pentru a ridica alocaţia copilului lor, de cinci ani, apoi s-au dus la locuinţa bunicii fetei, din comuna Rusăneşti. Potrivit anchetatorilor, aici cei doi s-a luat la ceartă în prezenţa copilului, iar într-un moment de furie bărbatul a luat un cuţit şi i-a tăiat gâtul iubitei. După ce a comis fapta, tânărul i-a spus unei vecine ce a făcut, apoi a dispărut.

„A anunţat o vânzătoare de la magazin că şi-a omorât concubina şi i-a cerut acesteia o sticlă de Furadan, probabil, pentru a se sinucide", a spus procurorul Eugen Iacobescu. Poliţiştii îl caută pe bărbatul care a fugit de la domiciliu. Oamenii legii cred că acesta a vrut să îşi decapiteze concubina. Copilul celor doi este în stare de şoc, după ce a asistat la uciderea mamei sale. Cadavrul femeii a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

Anchetatorii cred că femeia îşi înşelase concubinul, iar el a aflat lucrul acesta. Ei au găsit în buzunarul victimei un bilet trimis de un fost iubit al femeii, în care erau trecute numele mai multor bărbaţi cu care aceasta l-ar fi înşelat pe Marius. Oamenii legii nu exclud varianta ca bărbatul să fi văzut biletul şi din acest motiv să o omoare.

Mama tinerei a leşinat de durere în momentul în care a aflat cumplita veste. Femeia a spus că Marius o bătea mereu pe fiica sa. „O bătea mereu. Fata voia să scape de el", a spus mama tinerei. Marius Rezeanu este cercetat pentru omor deosebit de grav şi riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS