6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIarba rea sparge trotuarul

Iarba rea sparge trotuarul

Trotuarul proaspăt reparat de pe strada George Enescu a pierdut bătălia cu iarba rea. Craiovenii ne-au semnalat un nou caz de izbândă a buruienilor în faţa asfaltului nou din Craiova. „Aceasta este calitatea lucrărilor executate de SC Delta ACM, cea care a câştigat asfaltarea străzilor din Craiova pe patru ani", ne scrie craioveanul Vasile M., semnalându-ne şi o frumuseţe de groapă de o lungime de cot şi cam tot atât de adâncă, în carosabilul de la intersecţia străzilor George Enescu şi Dâmboviţa.

Într-adevăr, în zona cimitirului Sineasca, iarba a răsărit triumfătoare din betonul asfaltic, însă, ca în celelalte cazuri înfăţişate de presă, reprezentanţii Primăriei Craiova nu consideră acest lucru o anomalie.

„Pentru reabilitarea trotuarelor de pe strada George Enescu s-a ales soluţia de turnare a betonului asfaltic cu o grosime de 3 cm, fără stabilizarea solului. În aceste condiţii, este posibil ca unele rădăcini să nu fi fost distruse, iar plantele să răsară, spărgând betonul", a spus Carmen Licu, purtătoarea de cuvânt al primăriei. Acesta a precizat că lucrarea de pe strada George Enescu este în garanţie şi că inspectorii municipali îi vor solicita constructorului să repare asfaltul. Astfel de cazuri au mai fost înregistrate anul trecut pe mai multe străzi din Craiova, între care Avram Iancu şi Părului. Despre crater, autorităţile au evitat să-şi dea cu părerea, dar au promis că ne vor furniza informaţii după ce vor verifica zona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII