27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCampionatul de tir al MAI debutează la Târgu Jiu

Campionatul de tir al MAI debutează la Târgu Jiu

Trăgătorii de elită din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor se întrec timp de patru zile de astăzi până sâmbătă în Poligonul Turcineşti de lângă Târgu Jiu, în cadrul celei de-a XX-a ediţii a Campionatului de tir al MAI.
Municipiul Târgu Jiu este de astăzi gazda Campionatului de tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Pentru al cincilea an consecutiv, oraşul lui Brâncuşi îi aşteaptă pe cei mai buni trăgători ai MAI, care vor pleca acasă cu premii consistente. Alături de Ministerul Administraţiei şi Internelor, printre organizatorii evenimentului se mai află Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj, Inspectoratul de Jandarmi „Tudor Vladimirescu“ şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Locotenent Colonel Dumitru Petrescu“.
Competiţia desfăşurată în Târgu Jiu este cea de-a X-a găzduită de judeţul Gorj, din cele XX derulate până în prezent. Vor participa peste 150 de cadre din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor, respectiv din Poliţie, Jandarmerie, Pompieri şi Poliţia de Frontieră. „Campionatul de tir este o competiţie cu tradiţie respectabilă în ministerul nostru. Cele 20 de ediţii, dintre care cinci consecutiv organizate şi desfăşurate în judeţul Gorj, au adus noutăţi şi un plus de profesionalism în beneficiul tuturor. Un element de noutate la ediţia din acest an este derularea unor demonstraţii paintball şi tir cu arcul. Astăzi, începând cu ora 9.00, în prezenţa autorităţilor locale, se va da startul întrecerilor sportive prilejuite de această etapă finală a Campionatului de tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Festivitatea de deschidere se va derula în poligonul de la Turcineşti“, a declarat Ionuţ Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS