12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţii şi vardiştii

Hoţii şi vardiştii

Poliţiştii au percheziţionat ieri-dimineaţă mai multe locuinţe din Bucureşti şi judeţul Ilfov, fiind vizaţi presupuşii autori ai furtului autoturismului lui Gigi Becali. Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, precum şi Nicolae Tinel, doi dintre cei percheziţionaţi în cazul Becali, au fost duşi ieri, cu mandat de aducere, la Serviciul Furturi Auto. Poliţiştii au mai adus ieri, pentru audieri, a treia persoană în dosarul furtului maşinii lui Gigi Becali, după cum au declarat surse judiciare. Trei persoane care ar fi participat la furtul maşinii lui Gigi Becali şi care nu au fost găsite acasă în timpul percheziţiilor au părăsit domiciliile după ce ar fi fost puse în gardă ca urmare a unor scurgeri de informaţii, susţin surse judiciare. Potrivit Poliţiei, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 00.35, dispeceratul Poliţiei Capitalei a fost sesizat prin 112 cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor Dr. Felix-Nicolae Titulescu, mai mulţi indivizi au blocat o maşină aflată în trafic, i-au agresat pe cei trei ocupanţi şi, folosind forţa, i-au introdus în portbagajul unui autoturism de teren. Totodată, s-a sesizat că agresorii au folosit arme de foc.

Ocupanţii autoturismului ar fi fost duşi într-un imobil din Pipera, unde ar fi fost reţinuţi împotriva voinţei lor timp de trei ore, pe motiv că au sustras autoturismul lui Becali, potrivit unui comunicat al poliţiei. Unul dintre aceştia a fost împuşcat în picior cu un pistol cu bile. Finanţatorul Stelei nu a depus plângere la poliţie pentru maşina Mercedes care i-ar fi fost furată.

Numele lui Ilie Alexandru a fost indicat prima dată de avocaţi ca fiind cel al persoanei care a stat în spatele furtului maşinii finanţatorului Stelei şi al încercării de şantajare a lui Becali pentru recuperarea acesteia. Nicolae Tinel este cel care a fost împuşcat cu un pistol cu bile de unul dintre bodyguarzii lui Gigi Becali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU