21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalNuntă de basm la Palat

Nuntă de basm la Palat

Palatul RSR a găzduit vineri seară cea de-a patra ediţie a „Nunţii de basm“. Cupluri care au ales în cursul anului 2008 să-şi unească destinele în peisajul mirific al palatului, dar şi cei care urmează să le calce pe urme au fost protagoniştii unei seri de vis.
Decorul impresionant, covorul roşu aşternut special pe scările Palatului RSR pentru prinţii şi prinţesele de ieri şi de mâine, aranjamentele florale, grija gazdelor, surprizele serii au fost răsfăţul de care au beneficiat cuplurile reunite la o seară de basm.
Preparatele rafinate, băuturile pe măsură, fântâna de ciocolată, dar şi muzica au fost ingredientele unei petreceri reuşite cu prinţi şi prinţese.
Şi pentru că la Palat porţile sunt deschise pentru invitaţi de seamă, i-au trecut pragul şi în seara de vineri dansatori de la cluburi de dans, care au vorbit de iubire pe ritmuri de vals, tango, dar şi profesionişti care au adus farmecul dansului popular la marea petrecere. Şi pentru că iubirea plutea în aer, din cer a plouat cu flori, pentru prinţi şi prinţese.

O tradiţie a locului

A devenit o tradiţie ca, de patru ani încoace, mirii şi miresele lor să fie răsplătiţi cu premii din partea gazdelor, aşa că nici în acest an distincţiile nu au lipsit. Un sejur de opt zile într-un hotel de cinci stele din Antalia a fost răsplata gazdelor pentru ocupanţii locului întâi. Nici cei de pe locul secund nu au fost uitaţi: lor li s-a pregătit o reducere de 30 la sută pentru petrecerea de botez. O masă de 12 persoane la împlinirea unui an de la căsătorie a fost premiul obţinut de mirii clasaţi pe locul trei. Şi pentru că la un astfel de eveniment nupţial nu au cum să lipsească naşii, şi în acest an s-au desemnat cei mai populari părinţi spirituali ai anului 2008. Şampania şi un foc de artificii impresionant au încheiat o seară frumoasă de aprilie cu protagonişti de seamă, în decorul de basm al palatului din Podari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII