11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCopil spulberat de o maşină de teren

Copil spulberat de o maşină de teren

Un copil de 12 ani a fost accidentat mortal de un bolid 4×4 în satul bunicilor, unde venise pentru a sărbători Paştele. Tragedia s-a produs duminică seară, pe Drumul Naţional l56 B din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi.
Micuţul, entuziasmat de atmosfera de sărbătoare, a împrumutat o bicicletă de la naşul său, pentru a face o plimbare. Nici nu a apucat să iasă bine pe poartă şi la o intersecţie nesemnalizată a fost lovit în plin de un Hyundai Santa Fe, care rula cu o viteză mult prea mare pentru o comună. Impactul a fost atât de puternic încât copilul a fost aruncat peste 50 de metri în aer, cu tot cu bicicletă.
„Nu am mai putut face nimic, copilul nu a avut nici o şansă în faţa maşinii care rula cu viteză foarte mare pentru o localitate“, a declarat Ene Horia, medic pe ambulanţa SJA Mehedinţi.
Tot satul s-a adunat la locul accidentului şi circulaţia rutieră a fost blocată în zonă mai bine de două ore. Sătenii au fost la un pas să-l linşeze pe tânărul care conducea bolidul, dând vina pe  viteza cu care rula.
„Copilul a încercat să treacă strada cu bicicleta fără să se asigure,  dar şi maşina a avut viteză foarte mare, a frânat zeci de metri şi, când l-a lovit pe micuţ, l-a aruncat în aer 40-50 de metri, cu tot cu bicicletă“,  a declarat  Maria Popescu, martoră.
 Părinţii micuţului au aflat de moartea singurului lor fiu prin telefon, ei fiind la muncă în Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

29 COMENTARII