14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDepăşire încheiată în pom

Depăşire încheiată în pom

Un bărbat din municipiul Călăraşi a fost rănit grav, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un pom. Accidentul s-a produs miercuri seară, pe DN 65 – E 574, între Pădurea Sarului şi Balş. Adrian P., de 40 de ani, conducea un autoturism, proprietatea unei firme din municipiul Călăraşi, pe ruta Slatina – Craiova. În apropiere de intersecţia de la Bobiceşti, acesta s-a angajat în depăşirea unui tir.
Din sens opus se apropia altă maşină. Nu a mai avut timp să revină pe banda sa de mers şi a virat stânga pentru a evita impactul, autovehiculul lovind un pom de pe marginea drumului. Impactul a fost violent, şoferul alegându-se cu răni grave la cap.
O ambulanţă l-a transportat la Spitalul din Balş, iar de acolo a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Potrivit medicilor, victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut deschis şi a fost internată de urgenţă.
Un echipaj de la Poliţia Balş s-a deplasat la locul accidentului pentru cercetări. „Conducătorul autoturismului s-a angajat în depăşirea unui tir, iar la revenirea pe bandă a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un pom de pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului, care a fost transportat la Spitalul Balş, ulterior fiind transferat la Craiova. Acesta se afla singur în maşină şi se îndrepta către Craiova“, a spus Eduard Ciora, agent în cadrul Poliţiei Balş. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările continuă în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU