5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Maraton la -36 de grade Celsius
Sportivi veniţi din 13 ţări, de pe şase continente, au participat de curând la Maratonul Polului Nord, o competiţie originală şi friguroasă ce se organizează anual, începând din 2003. Potrivit site-ului zigonet.com, câştigătorul este rusul Evgeniy Gorkov, care a terminat cursa în patru ore şi 27 de minute. Printre participanţi s-a numărat şi englezul Ted Jackson, un fost cântăreţ de operă, care a trecut linia de sosire al 26-lea, după nouă ore şi jumătate de alergare. El povesteşte că s-a antrenat în camera frigorifică a unui supermarket. Toţi participanţii la Maratonul Polului Nord au fost bine îmbrăcaţi pentru a putea înfrunta frigul arctic şi pentru a se feri de degerături şi hipotermie. Ei au purtat ochelari speciali pentru a-şi proteja ochii din cauza reflectării soarelui pe întinderea de zăpadă.

Laura Cosoi şi Smiley sărbătoresc Paştele de două ori
Laura Cosoi şi iubitul ei, Smiley, s-au întors de curând de la Iaşi, unde au petrecut Paştele în stil catolic alături de familia actriţei şi se pregătesc acum pentru cea de-a doua Sărbătoare Pascală, de data aceasta la Piteşti, împreună cu familia cântăreţului. Încântată că va sărbători pentru prima dată Paştele ortodox, Laura Cosoi a mărturisit: „Cu toate că eu am avut deja parte de slujba de Înviere, mă bucur că voi fi alături de Andrei şi de familia lui şi voi împărtăşi cu ei emoţiile acestui moment“. Laura şi Smiley se vor bucura astfel de un sfârşit de săptămână liniştit şi relaxat.

Maite Perroni şi William Levy, într-o ediţie specială a Poveştirilor adevărate
În Vinerea Mare, William Levy şi Maite Perroni vin la postul Acasă într-o ediţie specială a „Poveştirilor adevărate“. Protagoniştii telenovelei „Iubire cu chip rebel“ au pregătit telespectatorilor două interviuri, acordate în exclusivitate pentru România. Pe 17 aprilie, de la ora 19.30, în cadrul unei ediţii speciale „Poveştiri adevărate“, Maite şi William vor spune telespectatorilor ce a însemnat pentru ei telenovela „Iubire cu chip rebel“. Pentru că producţia de mare succes se apropie de final, Maite şi William le vor povesti telespectatorilor cele mai importante momente de la filmări. Maite le va împărtăşi telespectatorilor emoţiile pe care le-a avut atunci când a primit vestea că va avea primul ei rol principal într-o telenovelă, iar William Levy va spune ce a însemnat pentru el primul rol principal din carieră. Telespectatorii vor putea afla care sunt secretele lui William pentru a se menţine în formă, dar şi care sunt motivele pentru care le spune glume tuturor celor din jurul lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS