21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncă o amânare pentru Mavrichie

Încă o amânare pentru Mavrichie

Procesul lui Cătălin Marian Mavrichie, craioveanul trimis în judecată pentru uciderea lui Mihai Pârvu, zis Caiac, s-a amânat pentru 15 aprilie, pentru că la ultimul termen nu s-au prezentat doi martori. Reamintim că Marian Mavrichie a fost arestat preventiv pe 29 august 2008, acesta fiind acuzat de omor calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Anchetatorii au stabilit că, în dimineaţa de 26 august, Mavrichie, în urma unor discuţii contradictorii cu Caiac, în apropierea domiciliului acestuia din urmă, a tras mai multe focuri de armă letală cu proiectil metalic, unul dintre ele lovind victima. Mihai Pârvu a decedat două ore mai târziu, la Spitalul de Urgenţă Craiova. În urma scandalului, şi Mavrichie a ajuns la spital, suferind mai multe plăgi tăiate cu o sabie. În noiembrie, procurorii l-au trimis în judecată pe Mavrichie pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, în stare de arest preventiv. În urma expertizelor făcute la armele găsite la faţa locului, una cu glonţ şi alta cu gaze, s-a stabilit că ambele i-au aparţinut lui Mavrichie şi că acesta a tras în Caiac cu cea cu glonţ.

Ultimul termen al procesului lui Mavrichie a fost pe 1 aprilie, acesta fiind amânat. Reprezentanţii Tribunalului Dolj au precizat că această cauză a fost amânată pentru 15 aprilie, când se vor cita inculpatul, partea civilă – Spitalul de Urgenţă Craiova – şi martorii Mavrichie Costel şi Vâlvoi Claudiu. Aceştia din urmă vor fi citaţi cu mandat de aducere.

Magistraţii Tribunalului Dolj nu au luat în discuţie menţinerea stării de arest a inculpatului, acest lucru fiind făcut în şedinţa din 3 martie, atunci fiind menţinută starea de arest a lui Mavrichie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

23 COMENTARII