17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPSD şi PD-L îşi fac surprize

PSD şi PD-L îşi fac surprize

În timp ce negocierile din PSD şi PD-L bat pasul pe loc, liderii celor două formaţiuni politice află din ziare ce numiri s-au făcut pe la diverse instituţii din judeţ. Reprezentanţii celor două partide nu s-au mai întâlnit de o bună perioadă de timp pentru a negocia posturile de conducere ale instituţiilor, dar fiecare formaţiune numeşte directori pe unde prinde, spre surpriza celeilalte. „Şi pentru noi a fost o surpriză numirea de la Poştă, aşa cum s-a întâmplat şi la Complexul Energetic. La CFR, pe plan central, şefii de la Călători ar fi trebuit să fie numiţi de PSD. Nu ştiu cine i-o fi numit şi cum. Sunt unele lucruri care ne creează disconfort, iar de unele dintre numiri am auzit din presă", a declarat Ion Prioteasa, liderul filialei doljene a PSD.

Pe 19 martie, la Direcţia Regională de Poştă Craiova, în locul lui Lucian Sopeanu a fost instalat director Niki Motoi, iar în noiembrie 2008, la Complexul Energetic, Constantin Bălăşoiu l-a înlocuit pe Corneliu Diţescu. „Dacă ar fi să răspundem la o asemenea provocare, ar trebui să numim la agricultură şi la mediu. Deocamdată, mai căutăm canale de înţelegere între cele două partide. Probabil ne vom întâlni săptămâna aceasta. Nu ne grăbim şi nu vrem să tensionăm această relaţie dintre noi", a adăugat liderul PSD Dolj.

Potrivit lui Prioteasa, discuţiile se poartă între Radu Berceanu, din partea PD-L, şi senatorul de Olt Ion Toma, vicepreşedinte PSD. „Am tot încercat să găsim o formulă cu colegii din PSD, ca în Dolj să putem strânge rândurile mai mult. Nu am reuşit pentru că dumnealor sunt într-o alianţă locală cu cei de la PNL. Nu am făcut presiuni pentru că este alegerea dânşilor", a declarat Radu Berceanu într-o conferinţă la Craiova, în urmă cu o săptămână.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU