Acasă Local Cancelaria prefectului are director

Cancelaria prefectului are director

Prefectul de Olt, Da-niel Şarpe, are de ieri director de Cancelarie. După mai bine de o lună de la învestirea sa în funcţia de prefect al judeţului, Daniel Şarpe a reuşit să îşi formeze echipa de consilieri.

 

Cancelaria Prefectului are de ieri un director în persoana lui Adrian Zaharia. Prezenţa lui la Prefectura Olt s-a produs la aproximativ o lună de la instalarea lui Daniel Şarpe în funcţia de prefect. Imediat de la învestirea sa, Şarpe a „decapitat" fosta conducere, păstrând numai consilierul pe probleme de romi. După ce Cancelaria Prefectului a rămas goală mai bine de două săptămâni, pe 19 februarie, Şarpe şi-a prezentat primul consilier, pe Cătălin Grecu, şi a ţinut să îi informeze pe cei prezenţi la întâlnire că are încredere în acesta. Prefectul a anunţat încă de atunci că-şi va aduce în scurt timp şi director de Cancelarie. Pe 5 martie, prefectul a venit în faţa reprezentanţilor instituţiilor cu noua secretară şi cu cel de-al doilea consilier. Cătălina Stăncescu şi Robert Dorobanţu au fost prezentaţi în cadrul unei întâlniri oficiale. Cătălina Stăncescu are 23 de ani şi a absolvit Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. Robert Dorobanţu, avocat de profesie, are 31 de ani, este căsătorit şi nu are copii. Daniel Şarpe a spus că, în câteva zile, va avea şi un director de cancelarie.

Prefectul Daniel Şarpe nu a infirmat faptul că Adrian Zaharia va fi noul director al Cancelariei, însă a evitat să ofere un răspuns clar: „De astăzi (ieri – n.r.) avem director la Cancelaria Prefecturii. Nu pot să vă spun mai multe! Îl voi prezenta reprezentanţilor presei şi ai instituţiilor în curând. Deocamdată am foarte mult de lucru! Cel mai probabil, îl voi prezenta miercuri, la cafeneaua MIRA", a spus prefectul Şarpe.

Potrivit unor surse neoficiale, Zaharia a lucrat în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova, dar şi în cadrul unor centre de asistenţă socială aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Olt.

Exit mobile version