24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAutoturism de lux confiscat

Autoturism de lux confiscat

Un autoturism Ssang Yong, în valoare de 20.000 de euro, a fost confiscat în noaptea de miercuri spre joi de poliţiştii de frontieră şi ofiţerii SIPI din Mehedinţi, după ce a fost semnalat de o firmă de leasing din Craiova ca fiind furat. Maşina era condusă de un bărbat din Craiova, care intenţiona să o vândă unei persoane din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.

Afacerea doljeanului a eşuat, acesta fiind oprit la intrare în Drobeta Turnu Severin de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, care deţineau informaţii că autoturismul respectiv fusese cumpărat de la o firmă de leasing din Craiova de o societate, care ulterior nu a mai plătit nici o rată şi l-a vândut fără vreun act lui Tudor C. „În cadrul unei acţiuni informativ-operative pe linia combaterii traficului internaţional de autoturisme furate, miercuri seară, la ora 22.30, poliţiştii de frontieră mehedinţeni l-au depistat, la intrarea în Drobeta Turnu Severin, pe Tudor C., de 33 de ani, din Craiova, în timp ce încerca să vândă autoturismul Ssang Yong, pe care îl conducea, cu suma de 3.000 de euro unui cetăţean din localitatea Vânju Mare. La controlul documentelor autoturismului, oamenii legii au constatat că maşina condusă de Tudor C. aparţine unei firme de leasing şi a fost achiziţionată de o societate din Craiova, care s-a sustras de la plata ratelor şi a înstrăinat-o fără documente conducătorului auto. Firma de leasing depusese în acest sens şi o plângere la Poliţia Craiova pentru furtul autoturismului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, Valeriu Pera.

Autovehiculul Ssang Yong condus de Tudor C. este înmatriculat în România şi este fabricat în luna iulie 2006. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de înşelăciune.

Autoturismul a fost indisponibilizat, urmând ca după definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII