Acasă Local Gorj Scurte stiri

Scurte stiri

Jandarmii, la „vânătoare“ prin discoteci
Jandarmii gorjeni au organizat o razie în cluburile şi discotecile din câteva localităţi ale judeţului şi au aplicat opt amenzi mai multor cetăţeni care practicau jocuri de noroc sau au provocat scandaluri. În vizorul jandarmilor au intrat localuri din Băleşti, Rovinari, Ţicleni, Motru şi Samarineşti. Acţiunile s-au desfăşurat sâmbătă şi duminică, valoarea sancţiunilor aplicate fiind de aproximativ 3.000 de lei. A fost confiscată, de asemenea, suma de 512 lei şi două pachete care conţineau cărţi de joc.
Eugen MĂRUŢĂ

Tată şi fiu, cercetaţi penal
Un bărbat din comuna Brebeni riscă închisoarea întrucât i-a încredinţat fiului său un autovehicul, deşi acesta nu poseda permis. Poliţiştii din Brebeni l-au depistat zilele trecute în trafic pe Stelian N., de 26 de ani, din localitate, care conducea o autoutilitară. Din primele verificări, agenţii de poliţie au constatat că tânărul nu avea permis de conducere.
Ulterior, oamenii legii au descoperit că vehiculul i-a fost încredinţat lui Stelian N. chiar de tatăl său, Ştefan, de 55 de ani. Ambii sunt cercetaţi penal, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, riscă să ajungă la închisoare.
„În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi încredinţarea conducerii unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis“, a spus comisarul de poliţie Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.
Dana MIHĂILĂ  

Descoperit cu permis de conducere fals
Poliţiştii din Potcoava au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism fără a avea permis. Marian P., de 38 de ani, din oraşul Scorniceşti, a fost oprit în trafic vineri, pe DJ 703C, pe raza oraşului Potcoava. Bărbatul le-a prezentat poliţiştilor pentru control un permis de conducere fals. Acesta a fost reţinut pentru cercetări.
Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi uz de fals. Ei au deschis şi o anchetă pentru a afla cum a intrat bărbatul în posesia unui astfel de act fals. Potrivit poliţiştilor, dacă se va descoperi că în acest caz mai este implicată vreo persoană, atât aceasta, cât şi Marian P. riscă să ajungă după gratii.
Dana MIHĂILĂ

Patru răniţi grav într-un accident rutier
Patru oameni au fost răniţi grav vineri seară, în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN 6 – E 70, pe raza comunei Radomireşti, judeţul Olt. În timp ce conducea un autoturism Dacia Sandero, cu numărul B-91-NBK, Mircea N., de 30 de ani, din Drăgăneşti Olt, a pierdut controlul volanului din cauza neatenţiei în conducere, maşina sa izbindu-se violent de un pom de pe marginea drumului. În urma impactului, şoferul şi trei pasageri din autoturism, Constantin C., de 29 de ani, Gabi C., de 28 de ani, ambii din Drăgăneşti-Olt, şi Alina M., de 33 de ani, din Prahova, au fost răniţi, fiind transportaţi de urgenţă la spital. Una dintre victime a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj de la Descarcerare.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. „În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a spus Claudia Radu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.
Dana MIHĂILĂ

Exit mobile version