7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Găsit spânzurat

Un bărbat din Drăgăneşti-Olt a fost găsit spânzurat ieri în apartamentul în care locuia cu chirie chiar de proprietarii locuinţei. Mihai Ungureanu, de 59 de ani, fost cadru militar, se mutase în apartament de curând şi locuia singur. Vecinii spun că bărbatul se afla în proces de divorţ cu fosta soţie, iar ieri ar fi trebuit să se prezinte la a doua înfăţişare.

Ieri-dimineaţă, Ungureanu a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei cunoştinţe pe care a anunţat-o că se spânzură. Mai mulţi apropiaţi au plecat imediat la apartament, dar nu l-au mai găsit în viaţă pe bărbat.

„L-au găsit spânzurat în baie. Se afla în divorţ cu fosta soţie, iar aceasta l-ar fi ameninţat că el nu câştigă nimic în urma partajului. Probabil, a făcut o depresie", au spus vecinii bărbatului.

Cazul a fost preluat de poliţie. „Am fost sesizaţi că un bărbat a fost găsit spânzurat. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Poliţia Drăgăneşti-Olt, care a constatat că nu sunt suspiciuni de omor. Se efectuează cercetări", a declarat Roxana Popescu din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt. Cadavrul a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS