Acasă Local 166 de firme, datoare

166 de firme, datoare

-

166 de societăţi mici şi mijlocii din judeţul Vâlcea au datorii la bugetul de stat, al asigurărilor sociale de stat, la bugetul fondului naţional unic de asigurări sociale de sănătate şi la cel al asigurărilor de şomaj, conform unei liste întocmite de Direcţia Finanţelor Publice Vâlcea.
Pe 31 decembrie 2008, cele 166 de societăţi aveau la bugetul general consolidat o restanţă de opt milioane de lei. Dintre acestea, 149 se află în procedura de executare silită pentru recuperarea unor creanţe la bugetul de stat de 3,8 milioane de lei. Datoria firmelor la bugetul asigurărilor sociale este de patru milioane de lei şi 119 societăţi se află în procedura de executare silită pentru recuperarea a trei milioane de lei. 120 de contribuabili mici şi mijlocii au o datorie de 0,5 milioane de lei la bugetul fondurilor asigurărilor de sănătate şi 116 se află în executare silită pentru recuperarea a 0,4 milioane de lei. În prezent, patru societăţi au solicitat compensarea restanţei la bugetul de stat, cinci – la bugetul asigurărilor sociale de stat, patru – la bugetul asigurărilor de sănătate şi patru – la asigurările de şomaj. 

ȘTIRI VIDEO GdS

Ion Prioteasa prezent la inaugurarea dispensarului din Bratovoeşti

Inaugurarea dispensarului din comuna Bratovoeşti a avut loc miercuri, clădire modernizată cu finanțare obținută prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) II, printr-un proiect cu valoarea totală de peste 2 milioane de lei.