12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalNumiri la Mediu şi Protecţia Consumatorului

Numiri la Mediu şi Protecţia Consumatorului

Silvian Ionescu a fost numit comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, Bogdan Marcel Pandelică a fost desemnat preşedinte al Autorităţii Naţionale Pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), iar Ioan Andreica – secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, potrivit deciziilor lui Emil Boc.

Ionescu şi Pandelică preiau funcţiile deţinute până în prezent de Gheorghe Constantin Rusu (Garda de Mediu) şi Dan Vlaicu (ANPC).

Silvian Ionescu a mai fost comisar general al Gărzii Naţionale de Mediu, din aprilie 2005, în guvernul Tăriceanu I, până la data la care PD a fost scos de la guvernare de fostul premier. În ianuarie 2005, Ionescu a fost pentru cinci zile prefect al Capitalei, dar a demisionat după ce a fost criticat, într-o emisiune televizată, de preşedintele Traian Băsescu, pentru trecutul său cu probleme.

Premierul a mai numit-o pe consiliera lui Theodor Stolojan, Andreea Vass, consilier personal la Cancelaria primului-ministru. Constantin Dan Negru a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII