5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTineri răniţi într-un grav accident

Tineri răniţi într-un grav accident

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani au văzut moartea cu ochii sâmbătă seară, după ce maşina cu care se deplasau s-a lovit violent de un copac. Accidentul s-a produs în jurul orei 21.30, la intrarea în Balş dinspre Slatina. A.T., de 16 ani, Ionuţ M., de 19 ani, ambii din Găvăneşti, şi P.I., de 17 ani, din Vulpeni, se aflau
într-un autoturism Daewoo Lanos, condus de Ilie Ş., de 20 de ani, tot din Vulpeni.

Poliţiştii au spus că, din cauza neatenţiei, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a părăsit carosabilul şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, unul dintre pasageri a rămas încarcerat între fiarele maşinii, fiind scos de un echipaj de la Descarcerare. Acesta şi ceilalţi doi tineri care erau pe bancheta din spate a maşinii au fost transportaţi cu ambulanţa la spitalul din oraş, pentru a primi îngrijirile necesare. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, victimele au fost transferate la Craiova.

Conducătorul auto a scăpat fără nici o zgârietură. El va răspunde în faţa legii pentru fapta sa. Poliţiştii spun că acesta nu era băut, dar circula cu viteză.

„În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS