16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalO familie din Drăgăneşti-Olt, ucisă de viteză

O familie din Drăgăneşti-Olt, ucisă de viteză

Doi soţi şi nepotul lor de doar 14 ani şi-au pierdut viaţa într-un accident petrecut la Albota, în judeţul Argeş. Tragedia s-a produs luni seară, în jurul orei 18.30, în apropiere de popasul turistic „Cerbul“. Mihai Stancu, de 56 de ani, soţia sa, Paulina, de 51 de ani, şi nepotul lor R.C. se întorceau de la Bucureşti, unde îşi petrecuseră Crăciunul. În maşină mai erau trei rude, M.C., de 13 ani, Marius R., de 18 ani, şi R.C., de 17 ani, toţi din Drăgăneşti-Olt. Cu toţii se îndreptau către casă cu un autoturism Hyundai Santa Fe, condus de Mihai Stancu.

După cum au spus poliţiştii, bărbatul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Autoturismul s-a lovit de un cap de pod şi s-a răsturnat apoi pe câmp. Şoferul, soţia sa şi nepotul acestora au murit pe loc. Ceilalţi trei pasageri au suferit răni grave, fiind transportaţi cu ambulanţa la un spital din Piteşti.

„Pe fondul vitezei excesive, într-o curbă uşoară la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă. Autoturismul a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton de pe partea dreaptă a sensului de mers, după care s-a răsturnat“, a declarat Robert Radu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

Cele trei cadavre au fost transportate la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII