13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎşi vor mama acasă de Sărbători

Îşi vor mama acasă de Sărbători

Cei trei copii ai Angelicăi Pârvan, femeia condamnată la închisoare pentru că nu a avut bani să plătească pensia alimentară fiicei sale, vor să petreacă Sărbătorile alături de mama lor.

Casa în care sunt crescuţi cei trei băieţi ai Angelicăi Pârvan este sărăcăcioasă. Copiii trăiesc în lipsuri şi din luna septembrie se întreabă unde le este mama. Femeia a fost condamnată la doi ani închisoare pentru că nu a avut bani să plătească pensia alimentară în valoare de 35 de lei pe lună fiicei sale din prima căsătorie. Costel Murgilă, actualul concubin al femeii, nu are un loc de muncă stabil. „Soţia mea şi mama copiilor este în închisoare la Craiova. Eu muncesc cu ziua pentru bani“, a spus bărbatul.

 

Copiilor le e dor de mamă

 

Celor trei băieţi ai Angelicăi le este dor de mama, chiar dacă bunicii îi vizitează zilnic. „Mama lor stă la închisoare nevinovată. Nu înţeleg de ce au închis-o, ştiind că mai are trei copii de crescut. Au distrus două familii“, a spus socrul Angelicăi Pârvan. De aceeaşi părere este şi mama lui Costel Murgilă, care a spus că „judecătorii puteau avea bunăvoinţa să o lase pe Angelica în libertate. Copiii ne întreabă mereu unde este mama lor. Le este dor de ea. Ce să le mai spun? Ei nu înţeleg că ea este la închisoare“.

Fosta soacră a Angelicăi este însă foarte supărată pe femeie pentru că nu a avut grijă de fiica ei: „Îmi pare rău că este închisă, dar nu mi-a plăcut că Angelica nu a vrut să ştie de fata ei, a uitat-o. Am o pensie de 600 de lei, din care trăim amândouă pentru că fiul meu a murit“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII