10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal Răniţi din cauza vitezei

Răniţi din cauza vitezei

http:http://www.youtube.com/watch?v=wOpNzpJ1_Eg

Două persoane au fost rănite sâmbătă în două accidente de circulaţie, provocate de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum – carosabil umed. Primul eveniment rutier a fost înregistrat în jurul orei 10.00, pe DN 6, Craiova – Caracal. Ionela Ioniţă, de 25 de ani, din comuna doljeană Dioşti, care conducea un Ford Focus cu numărul de înmatriculare DJ-83-YMY către Craiova, a pierdut controlul autoturismului la ieşirea din comuna Leu, a ieşit de pe carosabil şi s-a lovit violent cu partea stângă spate de un copac de pe marginea drumului. Şoferiţa a scăpat cu câteva contuzii şi zgârieturi, având noroc că maşina a lovit copacul cu portiera stânga spate, şi nu cu cea din faţă.

Potrivit agenţilor de la Postul de Poliţie Leu, care s-au deplasat la faţa locului, accidentul s-a produs din cauză că femeia nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed. Tânăra a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova cu o ambulanţă SMURD, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale.

În aceeaşi zi, în jurul orei 22.30, în localitatea Pieleşti, Florin Stîngă, de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Peugeot, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un stâlp de beton de pe marginea dreaptă a drumului. În urma impactului, a fost rănită uşor Violeta Vâlceanu, de 22 de ani, din Slatina, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că şi acest accident s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo nefavorabile – ploaie torenţială, şi de drum – carosabil umed.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS