22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins la volan fără permis

Prins la volan fără permis

Un tânăr doljean a fost prins de jandarmi în noaptea de luni spre marţi, în timp ce conducea pe o stradă din Craiova maşina prietenului său, fără a avea permis de conducere. Un echipaj mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj a observat ieri, în jurul orei 2.30, pe strada Aleea I Teilor din Bariera Vâlcii, pe sensul invers de mers, un autoturism Dacia Break ce a oprit brusc şi a pornit luminile de avarie. Jandarmii s-au dus să vadă ce s-a întâmplat şi i-au legitimat pe cei doi tineri care se aflau în maşină, aceştia fiind Leonard Iovan, de 19 ani, şoferul, şi Adrian Nadolu, de 19 ani, ambii din comuna doljeană Izvoare.

În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul era avariat în partea din spate, iar spoilerul era căzut lângă bordură. Când i-au fost cerute actele maşinii, Iovan nu a putut prezenta documentele şi nici permisul de conducere. Acesta a mărturisit că nu posedă permis de conducere şi a luat cheile maşinii din locuinţa unui prieten la care fusese în vizită, fără ca acesta să ştie. La faţa locului a fost chemat proprietarul maşinii, care a confirmat că i s-au luat cheile autoturismului din apartament fără acordul său şi nu se face vinovat de încredinţarea autoturismului unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Pe numele tânărului care a condus Dacia au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a poseda permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII