10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalA dispărut împreună cu colega sa

A dispărut împreună cu colega sa

OLT. O femeie de 33 de ani, din Scorniceşti, a dispărut zilele trecute de la domiciliu. Mihaela Crăciunoiu a plecat din localitate pe 3 decembrie, împreună cu Nicoleta A., o colegă de serviciu. Femeia ar fi spus atunci că are de gând să îşi caute alt loc de muncă, susţin poliţiştii. Nu a mai revenit însă la domiciliu şi nimeni nu mai ştie nimic despre ea. Îngrijorat, Gigi Crăciunoiu, soţul femeii, a anunţat luni poliţia. „Poliţia Scorniceşti a fost sesizată despre dispariţie pe 8 decembrie. O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări a reieşit că femeia nu a mai părăsit domiciliul până acum. În prezent, se efectuează căutări pentru găsirea acesteia. Pentru persoana cu care aceasta a plecat nu se efectuează căutări, întrucât familia ei nu a declarat-o dispărută“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Semnalmentele Mihaelei Crăciunoiu sunt următoarele: înălţime 1,50 – 1,55 metri, ten deschis, ochi căprui, păr şaten tuns scurt, cu fir drept. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni din stofă neagră, geacă închisă la culoare şi era încălţată cu pantofi tip sport negri, cu dungi roşii. Cine poate da relaţii este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

În urmă cu o săptămână, Gabriela Roxana Dragomir, de 14 ani, din municipiul Slatina, a dispărut şi ea de la locuinţa părinţilor. Poliţiştii efectuează căutări pentru găsirea acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS