Acasă Local Prins cu 6.300 de pachete de ţigări netimbrate

Prins cu 6.300 de pachete de ţigări netimbrate

Un bărbat de etnie romă din Craiova a fost prins de jandarmi cu câteva mii de pachete de ţigări de contrabandă. Conform reprezentanţilor IJJ Dolj, ieri, în jurul orei 11.30, o patrulă din cadrul inspectoratului, aflată într-o misiune specifică în Craiova, a observat pe strada Calea Bucureşti, un bărbat care încărca într-un Oltcit mai multe pachete de ţigări.
Jandarmii au trecut la legitimarea şi identificarea persoanei, stabilind că se numeşte Gabriel D., de 40 de ani, din Craiova, căruia i-au solicitat documentele de provenienţă a mărfii din autoturism. Bărbatul a recunoscut că nu are acte de provenienţă pentru ţigările netimbrate pe care le încărca în maşină. Acesta a fost condus la sediul IJJ Dolj, unde jandarmii au stabilit că în Oltcit erau 6.300 de pachete de ţigări de mărci diferite, valoarea estimativă a mărfii fiind de 30.000 de lei. Craioveanul a fost amendat contravenţional, iar marfa a fost confiscată, urmând să fie predată în vederea distrugerii. Gabriel D. a mai fost sancţionat pentru acelaşi gen de faptă şi în luna iulie a acestui an, atunci fiind găsite în maşina sa aproximativ 6.000 de pachete de ţigări netimbrate pentru care nu deţinea acte de provenienţă.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version