5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţist găsit mort în propria locuinţă

Poliţist găsit mort în propria locuinţă

Moarte învăluită în mister în Băile Herculane. Cadavrul poliţistului Cristian Momularu, de 33 de ani, a fost descoperit duminică dimineaţă în locuinţa sa. După ce două zile a fost de negăsit, rudele lui Cristian Momularu au început să se îngrijoreze şi au intrat în casă, unde i-au descoperit cadavrul şi au constatat că sunt urme de sânge pe pernă şi în pat. Vestea morţii poliţistului a şocat atât familia, cât şi prietenii.

„Băiatul meu niciodată nu a fost bolnav, nu l-am auzit să îl doară ceva. Nenorocirea asta a căzut ca un trăsnet peste noi. Zilele trecute a fost cu colegii lui la tenis, a fost la sală, nu a avut nimic“, a spus tatăl poliţistului, Ilie Momularu.

Poliţia judeţului Caraş-Severin a deschis o anchetă în acest caz.

„Am fost sesizaţi că poliţistul Cristian Momularu, de 33 de ani, a fost găsit decedat în apartamentul său. În urma necropsiei s-a stabilit că decesul a survenit din cauza unui infarct miocardic. După efectuarea necropsiei s-au prevalat şi probe toxicologice, în urma cărora se vor stabili cauzele morţii. Nu există suspiciunea de omor în acest caz“, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Caraş-Severin, Adriana Beţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS