10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Nataşa Raab, în bucătăria de Acasă

Nataşa Raab, interpreta Herminei Dumbravă din telenovela „Regina“, vine mâine în emisiunea „Acasă în bucătărie“ cu o reţetă specială. Actriţa este o prietenă fidelă a emisiunii culinare, în care a mai răsfăţat telespectatorii cu reţetele sale şi cu altă ocazie. De această dată, ea va prepara praz cu măsline şi orez. „Mă bucur că am încă o dată ocazia să vin în bucătăria de Acasă. O să le pregătesc telespectatorilor o mâncare de post rapidă şi foarte gustoasă şi, pe deasupra, săracă în calorii. Este o reţetă pe care am învăţat-o la Craiova, când m-am mutat la Teatrul Naţional de acolo, şi care sunt sigură că le va plăcea foarte mult celor de acasă“, a spus interpreta Herminei.

Mirela Marinescu

Cabral încearcă să salveze viaţa unei fetiţe

Cabral va prezenta un eveniment caritabil, care are drept scop strângerea de fonduri pentru salvarea unei fetiţe diagnosticate cu leucemie limfoblastică acută.

Vedeta Acasă întinde o mână de ajutor unor părinţi disperaţi să salveze viaţa fiicei lor. Josian Erika Eleny, o fetiţă care împlineşte doi ani pe 3 decembrie, a fost diagnosticată în urmă cu două săptămâni cu leucemie limfoblastică acută. Medicii spun că această boală are 80 la sută şanse de vindecare sub un tratament cu citostatice timp de trei-patru ani. Însă, în orice moment pot interveni complicaţii deoarece această boală afectează şi alte organe, precum ficatul sau splina. O metodă mai sigură şi mai rapidă poate fi transplantul de măduvă, care nu se poate realiza în România şi necesită aproximativ 150.000 de euro.

Părinţii fetiţei au început o campanie pentru strângerea sumei necesare transplantului. Pe 2 decembrie, mai mulţi artişti, printre care trupele Paraziţii şi Viţa-de-vie, vor susţine un concert în scopul de a o ajuta pe micuţa Erika, iar prezentatorul evenimentului va fi Cabral: „Avem încredere în noi, avem încredere în oameni şi, chiar dacă multe lucruri sunt pe dos la noi în ţară, avem puterea să sperăm că suntem în stare şi de lucruri bune! Dan Puric, Adrian Despot, trupa Paraziţii şi cu mine credem că împreună putem! Pentru Erika! Dacă noi toţi nu facem ceva, asta înseamnă pentru ea un sfârşit înainte de a avea dreptul la un început… “, a mărturisit Cabral.

Mirela MArinescu

 

Cornel de la Vank, în casa „Noră pentru mama“

Al şaptelea bărbat intrat în casa emisiunii „Noră pentru mama“ a fost solistul trupei Vank: Cornel. Deşi le-a dezamăgit pe domnişoare, fiindcă le-a anunţat că a venit doar în vizită şi nu va rămâne în concurs, Cornel le-a impresionat cu trandafiri şi cu câte un cadou atent ales pentru fiecare dintre ele, la sfârşitul săptămânii trecute. Rând pe rând, fetele au intrat în living pentru a petrece câteva momente cu Cornel. Ele au aflat amănunte despre relaţia în care este implicat, despre planurile artistice ale trupei Vank, dar şi lucruri inedite despre Cornel.

Mirela MArinescu

Laura Cosoi face „mujdei“ bun

Vedeta MTV Laura Cosoi a povestit pentru ProFM cât de bine găteşte şi care este secretul pentru prepararea celui mai bun mujdei. „Gătesc în special de sărbători, pentru numeroasa mea familie, sau când merg la grătar cu Andrei (Smiley – n.r.) şi prietenii noştri. Întotdeauna prepararea mujdeiului îmi revine deoarece se spune că îl fac foarte gustos“, a povestit Laura pentru ProFM. În plus, prezentatoarea „MTV Bailando“ spune că reţeta sa de mujdei este cât se poate de simplă şi nu foloseşte „trucuri“ pentru a-l face bun: „Usturoi, ulei şi oţet… cam atât îmi trebuie, secretul este să ştii cum să adaugi uleiul până se formează o pastă cremoasă. E foarte uşor de făcut!“, a explicat Laura. Chiar dacă îi place foarte mult, vedeta nu îşi permite să mănânce usturoi din motive de sănătate: „Ador mujdeiul, dar mănânc rar. Din păcate, stomacul meu nu-l tolerează“, a declarat Laura Cosoi. Deşi în ultima vreme nu mai găteşte la fel de mult, Laurei i-ar plăcea să-şi reia vechile obiceiuri.

Mirela MArinescu

Paul McCartney şi Guns N’Roses îşi lansează albumele on line

Utilizatorii MySpace sunt primii care vor putea asculta gratuit noile albume semnate de Paul McCartney şi Guns N’Roses, înainte ca acestea să ajungă în magazine, informează Reuters. Utilizatorii MySpace (una dintre cele mai mari reţele de socializare de pe internet) vor putea asculta piesele de pe albumele „Electric Arguments“ (Paul McCartney) şi „Chinese Democracy“ (Guns N’ Roses), pe paginile de internet ale artiştilor, însă nu vor putea descărca melodiile. Fanii vor putea comanda melodii de pe albumul „Electric Arguments“ prin MySpace Music. Albumul Guns N’ Roses, „Chinese Democracy“, va fi lansat oficial pe 23 noiembrie, în Statele Unite, iar „Electric Arguments“, pe 25 noiembrie. „Chinese Democracy“ este primul album Guns N’Roses din ultimii 17 ani şi a durat tot atât de mult pentru a fi terminat. Trupa americană şi-a câştigat popularitatea cu albumele „Appetite for Destruction“, „Use Your Illusion I“ şi „Use Your Illusion II“. „Electric Arguments“ este al treilea album al The Fireman, trupă care îi reuneşte pe McCartney şi pe Martin Glover, producătorul şi fondatorul trupei punk-industrial Killing Joke. Ultimul lor album, „Rushes“, a fost lansat în urmă cu zece ani.

NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS