9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalInvitaţi la făină şi zahăr

Invitaţi la făină şi zahăr

Primăria Craiova prelungeşte perioada de distribuire a celor 20 kg de făină şi 6 kg de zahăr, de persoană, date potrivit HG nr. 410/2008 privind punerea în aplicare a Planurilor anuale 2008 şi 2009 pentru furnizarea de produse alimentare provenind din stocurile de intervenţie comunitare către persoanele defavorizate din România.
Pentru că în prima etapă de distribuire, care s-a încheiat ieri, craiovenii nu au fost interesaţi sau nu au ştiut, se va mai organiza una, în perioada 3-15 decembrie.
Spre surprinderea autorităţilor locale, deşi sunt într-o situaţie precară, nu toţi beneficiarii au venit să ridice aceste produse date gratis.
Ieri, din cele 1.113 persoane beneficiare de venit minim garantat, 903 au intrat în posesia alimentelor, iar din cei 530 de pensionari agricultori şi de legi speciale, le-au luat doar 51.
Cei care nu şi-au ridicat făina şi zahărul sunt aşteptaţi din decembrie, între orele 9.00-17.00, la depozitul Staţiunii de Dezvoltare Pomicolă din str. Prelungirea Severinului nr. 27. Ei pot să apeleze şi la rude sau cunoştinţe ca să le ia respectivele produse, în situaţia în care nu se pot deplasa sau au probleme de sănătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII