10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTamponare pe trecerea de pietoni

Tamponare pe trecerea de pietoni

Două autoturisme s-au lovit ieri pe bulevardul A.I. Cuza, din municipiul Slatina, în urma unei şicanări în trafic între conducătorii acestora. Accidentul s-a produs chiar pe trecerea de pietoni, în apropiere de intersecţia de la magazinul Oltul. Unul dintre şoferi, Ion C., din Slatina, a pierdut controlul maşinii, o Dacie pick-up,  şi a intrat în autoturismul Audi din faţa sa, condus de Lucian George N., tot din Slatina. Incidentul s-a soldat doar cu avarii, nici unul dintre şoferi nefiind rănit.
„S-a întâmplat din cauza unor ambiţii prosteşti ale domnului. Nu mă lăsa să depăşesc în trafic. L-am depăşit într-un final şi a intrat în mine“, a spus conducătorul autoturismului Audi.
Celălalt şofer a refuzat să comenteze incidentul. Cazul a fost preluat de un echipaj de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Olt, pentru cercetări.
„Incidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers. Şoferul Daciei nu a păstrat distanţa regulamentară, lovind maşina din faţa sa. Acesta a fost sancţionat cu trei puncte penalizare şi o amendă în valoare de 216 lei“, a declarat Marius Crăciunică, din cadrul SPR Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU