6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalControale în discoteci

Controale în discoteci

Poliţiştii de la Biroul de Poliţie Rurală Slatina, cei de la Posturile de Poliţie Brebeni şi Coteana şi o grupă de la Departamentul pentru Intervenţie Rapidă (DPIR) au verificat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multe discoteci din judeţ. Acţiunea lor a avut ca scop prevenirea şi combaterea faptelor de violenţă în localuri.
„Cu această ocazie, poliţiştii au legitimat 18 persoane, au controlat 12 autoturisme şi trei paznici şi au constatat mai multe infracţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor date fiind de 550 de lei“, a declarat comisarul Claudia Radu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.  
În zona discotecii din Brebeni, poliţiştii au depistat doi tineri, Dumitru Petrişor B., de 20 de ani, din Slatina, şi Alexandru Eugen T., de 19 ani, din Brebeni, care aveau asupra lor o sabie, un baston telescopic din metal şi o bâtă de base-ball. „În cazul celor doi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de obiecte fabricate pentru tăiere sau lovire“, a mai spus Claudia Radu. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS