24.8 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBilanţ negru pe şosele

Bilanţ negru pe şosele

Sfârşitul de săptămână a fost negru pentru căruţaşii, pietonii şi bicicliştii doljeni, trei persoane decedând, iar trei fiind rănite grav în patru accidente rutiere.

 

Nicolae Dragomir, de 54 de ani, din Amărăştii de Sus, care conducea vineri, în jurul orei 19.00, o Dacie 1310, l-a accidentat mortal pe Victor Nicu, de 58 de ani, din comuna Celaru. Accidentul a avut loc în afara localităţii Amărăştii de Sus. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că bărbatul se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe o bicicletă nesemnalizată şi nu avea vestă reflectorizantă.

În aceeaşi zi, în comuna Bulzeşti, Ion Pişlea, de 52 de ani, din Balş, în timp ce conducea o Dacie 1300, a lovit un vehicul cu tracţiune animală, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, condus de Elena Vasilescu, de 70 de ani, din comuna Dobreţu – Olt. În urma impactului puternic, a fost rănit grav Gheorghe Mitrache, de 64 de ani, pasager în căruţă.

 

Doi morţi şi doi răniţi

 

Evenimente rutiere au fost înregistrate şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, cel mai grav fiind înregistrat în apropierea comunei Giubega, unde o persoană a murit şi două au fost rănite grav. Conform poliţiştilor de la Rutieră, vineri noapte, în jurul orei 23.30, în apropierea comunei Giubega, Lino Caprony, de 67 de ani, cetăţean italian, în timp ce conducea un Hyundai Tucson, a lovit violent o căruţă care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, condusă de Silviu Ciuciulin, de 35 de ani, din comuna Perişor. În urma impactului violent, căruţaşul a murit pe loc, iar Lavinia Săpăceanu, de 35 de ani, şi Marian Băileşteanu, de 18 ani, pasageri în căruţă, au fost răniţi grav. În urma verificărilor, s-a stabilit că vehiculul cu tracţiune animală era semnalizat corespunzător.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, pe bulevardul Nicolae Titulescu din Craiova, Nicuşor Oancea, de 31 de ani, din localitate, în timp ce conducea un Cielo, a accidentat-o mortal pe Eugenia Adam, de 73 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Accident uşor

 

Tot sâmbătă, în comuna Malu Mare, un bărbat din comuna Drănic, în timp ce conducea un Cielo, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere şi a intrat în coliziune cu un BMW condus regulamentar din sens opus de un tânăr din aceeaşi localitate. În urma impactului, un copil de şapte ani, pasager în autoturismul Cielo, a fost accidentat uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

13 COMENTARII