9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident în centrul Severinului

Accident în centrul Severinului

Un tânăr de 22 de ani, din Drobeta Turnu Severin, şoferul unui BMW, a plecat sâmbătă noapte la o plimbare cu maşina împreună cu un prieten. Aflat în stare de ebrietate şi fără să ţină cont de carosabilul ud, pe bulevardul Tudor Vladimirescu, şoferul BMW-ului a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un Opel, parcat regulamentar, pe care l-a proiectat într-un pom. În urma impactului, şoferul a fost rănit, iar prietenul său a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia Serviciului de descarcerare.

„Am fost solicitaţi să intervenim pe bulevardul Vladimirescu, la un accident rutier. Când am ajuns la faţa locului, am găsit doi tineri, dintre care unul era încarcerat. Am reuşit să-i stabilizăm şi să-i predăm serviciului de ambulanţă“, a spus putonier ISU „Drobeta“, Ghiorghiţă Nicolae.

Cu toate că maşinile au fost distruse, tinerii au scăpat cu viaţă.

„Am primit la urgenţă doi tineri, care fuseseră implicaţi într-un accident rutier. Unul dintre ei prezenta traumatism cranian deschis, iar celălalt avea plăgi la mâini. Ambii consumaseră băuturi alcoolice“, a spus Roxana Balaci, medic la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin.

„Şoferul unui BMW nu a adaptat viteza la carosabilul ud şi a avariat un autoturism Opel, parcat regulamentar. Fiind testat cu aparatul etilotest, tânărul prezenta o concentraţie 0,22 alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta au fost accidentaţi“, a declarat subcomisar IPJ Mehedinţi, Daniel Bogatoniu.

Cei doi tineri au rămas internaţi, iar când vor ieşi din spital va trebui să plătească pagubele produse, Opelul fiind avariat în proporţie de 90%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU