13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCarnet de partid la patru ani

Carnet de partid la patru ani

Un băieţel de patru ani, din localitatea Turceni – Gorj, a primit ieri, în mod simbolic, un carnet de membru al Organizaţiei Judeţene a PD-L, minipoliticianul autointitulându-se „Băsescu ăl mic“. Direcţia pentru Protecţia Copilului s-a autosesizat în acest caz.

Un copil de patru ani, din localitatea Turceni – Gorj, a devenit ieri cel mai tânăr politician din ţară. Micuţul Petre Scurtu a fost însoţit la sediul Organizaţiei Judeţene a PD-L de mama sa, de profesie medic. Aceasta a declarat că a urmat dorinţa fiului ei, care doreşte să facă politică.

„Eu nu sunt membru al PD-L sau al altui partid. Am urmat dorinţa copilului meu, care doreşte să facă politică. De la vârsta de trei ani, nici nu îi avea împliniţi, face politică şi cunoaşte numele şefilor de partide din România şi ale unor şefi de state. De două săptămâni spune că vrea să devină membru al PD-L şi am venit cu el la Târgu Jiu. A participat la toate manifestările acestui partid de mic şi a dorit să primească un carnet de membru şi să semneze o adeziune“, a declarat mama copilului, care frecventează cursurile unei grădiniţe din localitatea de domiciliu. Ionel Manţog, reprezentant al PD-L Gorj, a precizat că adeziunea şi carnetul îi vor fi înmânate copilului când acesta va împlini vârsta statutară să devină membru de partid.

 

Vrea să aibă o relaţie bună cu presa…

 

Copilul a răspuns la toate întrebările care i-au fost adresate şi a precizat că doreşte să aibă o relaţie bună cu presa: „Sunt politicianul de patru ani, Băsescu ăl mic. Mă simt onorat că am devenit membru de partid şi că particip la conferinţa de presă. Vreau să am o relaţie bună cu presa“, a spus micuţul, susţinut de mama sa, care l-a ajutat să îşi susţină „discursul“.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj s-au autosesizat din presă şi vor lua legătura cu mama băiatului. Vor încerca să îi explice femeii că nu este bine să expună astfel copilul. „Nu ştiu nimic de acest caz, însă ne vom autosesiza şi o vom căuta pe mama copilului. O vom chema să discutăm, să îi explicăm că nu este bine să expună acest copil în public. El este prea mic pentru a şti ce înseamnă politica. El nu este vinovat de nimic. A fost adus la conferinţă de mama sa. Are şi copilul dreptul la o imagine şi nu este corect ceea ce face mama sa“, a spus Ninela Gruia, directoarea adjunctă a DGASPC Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII