11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Biciclist ucis

OLT. Un bărbat din Caracal a fost accidentat mortal de o maşină miercuri seară, în timp ce se deplasa cu bicicleta.

Incidentul rutier a avut loc în jurul orei 21.15, pe strada Gheorghe Doja, din municipiu. Ion G., de 51 de ani, circula regulamentar, spun poliţiştii, iar la un moment dat a fost lovit de un autoturism Dacia Logan, condus de Adrian B., de 45 de ani, din localitate.

Victima a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la spitalul din oraş, dar, din cauza rănilor grave suferite, a decedat pe drum.

„În timp ce conducea un autoturism Dacia Logan proprietate personală, conducătorul auto nu a acordat prioritate şi a accidentat un biciclist care se deplasa regulamentar. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă“, a declarat comisarul Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt.

Conform acesteia, în funcţie de concentraţia alcoolemiei în sânge, şoferul poate fi cercetat şi pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Pentru faptele sale, el riscă să ajungă la închisoare.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS