8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncă o maşină de poliţist incendiată

Încă o maşină de poliţist incendiată

Maşina unui poliţist din Mehedinţi a fost incendiată marţi noapte. Autovehiculul, parcat în faţa blocului în care locuieşte poliţistul, a ars ca o torţă. „Am încercat să stingem cu extinctoarele, dar nu am putut să facem faţă, pentru că flăcările erau prea mari“, a spus un vecin. Deoarece oamenii nu au putut să stingă focul, au fost chemaţi pompierii. „Am intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu puternic la un autoturism. Când am ajuns la faţa locului, flăcările cuprinseseră partea din faţă a maşinii. Am reuşit să stingem focul, dar autoturismul a fost distrus pe jumătate“, a spus Virgil Viişoreanu, plutonier la ISU „Drobeta“.

„Cu siguranţă i-au pus foc, pentru că băiatul meu a primit ameninţări prin telefon, i-au spus că o să-i dea foc la maşină. Dar nu am crezut că se va ajunge până aici“, a spus tatăl poliţistului

Poliţia a deschis o anchetă pentru a se stabili cauzele producerii incendiului şi pentru identificarea celui care a dat foc la maşină. În ultima lună, trei autoturisme ale oamenilor legii au fost incendiate în Drobeta Turnu Severin. Făptuitorii nu au fost încă identificaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII