22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Singur acasă

MEHEDINŢI. Un băieţel de un an şi opt luni, din Drobeta Turnu Severin, supărat că a fost lăsat singur în casă, a blocat uşa pe interior. Mama lui Iulian M. plecase să ducă gunoiul, iar când s-a întors a constatat că nu mai poate intra în apartament întrucât uşa era blocată. Mai bine de două ore, femeia a încercat să-l convingă pe Iulian să o lase să intre în casă, dar acesta a ignorat rugăminţile mamei şi s-a dus la culcare.

„Nici măcar nu am lipsit mult. Am coborât până la colţul blocului, să arunc gunoiul, şi am luat cheia la mine, dar nu m-am gândit că el va bloca uşa prin interior. M-am speriat foarte tare din cauză că nu am auzit nici un zgomot. Am încercat să vorbesc cu el, să-i spun să deschidă uşa, dar nu m-a ascultat“, a spus Maria Gigi Viţă, mama băieţelului.

Speriată că nu aude nimic în apartament, femeia a chemat poliţia şi pompierii, care au fost nevoiţi să urce pe o scară rulantă până la etajul doi pentru a intra în apartamentul unde se afla copilul.

„Când am intrat, micuţul dormea. Intervenţia s-a încheiat fără probleme“, a spus Claudiu Balaure, căpitan în cadrul ISU „Drobeta“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS