22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalRable imobilizate pentru defecţiuni tehnice grave

Rable imobilizate pentru defecţiuni tehnice grave

Mai multe autovehicule cu defecţiuni tehnice grave au fost imobilizate ieri de poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere (SPR) Olt, în cadrul unei acţiuni desfăşurate în colaborare cu reprezentanţii Registrului Auto Român (RAR), privind starea tehnică a acestora.
Potrivit subcomisarului Cristi Rădoi, din cadrul SPR, acţiunea se desfăşoară la nivel naţional. Ieri, poliţiştii din Olt şi reprezentanţii RAR au acţionat pe raza comunei Strejeşti. Zeci de autoturisme au fost oprite în trafic şi verificate din punct de vedere tehnic. Rablele care au prezentat grave defecţiuni la mecanismul de direcţie şi sistemul de frânare au fost imobilizate de poliţişti. „Astăzi şi mâine (ieri şi astăzi -n.r.), Poliţia Rutieră Olt desfăşoară activităţi pe drumurile intens circulate, pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecţiuni tehnice grave la mecanismul de direcţie şi sistemul de frânare. Cele care au astfel de probleme vor fi imobilizate. Şoferilor li se reţin permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, eliberându-se dovadă fără drept de circulaţie.
Certificatele de înmatriculare se reţin, de asemenea, şi se aplică amenzi. Astăzi (ieri – n.r.), acţiunea se desfăşoară pe raza comunei Strejeşti, iar mâine (astăzi -n.r.) în zona intersecţiei de la Scorniceşti“, a declarat subcomisarul Rădoi. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS