16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBalul Bobocilor dăunează grav minorilor

Balul Bobocilor dăunează grav minorilor

Trei minori din municipiul Drobeta Turnu Severin au intrat în vizorul poliţiei după ce, în urmă cu o săptămână, aflaţi în stare de ebrietate, au distrus anvelopele a 23 de autoturisme.

 

MEHEDINŢI. La Poliţia din Drobeta Turnu Severin s-au prezentat, pe 18 octombrie, 11 proprietari de autoturisme, care au reclamat acelaşi lucru: anvelope distruse prin înţepare. După aproape o săptămână de cercetări, poliţiştii i-au identificat pe cei trei minori, care au mărturisit că au mai distrus între timp anvelopele a 12 maşini, din dorinţa de a se amuza.

„În noaptea de 17 spre 18 octombrie, anvelopele mai multor autoturisme din municipiu au fost distruse prin înţepare. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Drobeta Turnu Severin, s-a stabilit că, în noaptea de 17 octombrie, trei tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, toţi din localitate, după ce au participat la Balul Bobocilor, organizat de o unitate şcolară din municipiu, s-au deplasat către o discotecă, unde au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 00.30, cei trei minori au plecat către casă, deplasându-se pe străzile Kiseleff, Calomfirescu, Eroii de la Cerna, Adrian, Rahovei şi Smârdan, distrugând, prin înţepare cu ajutorul a două cuţite pe care le aveau asupra lor, mai multe anvelope de la autoturisme“, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Mehedinţi, Carin Sică.

Prejudiciul pe care cei trei tineri l-au creat este în valoare de 5.000 de lei, fiind recuperată doar o mică parte din el. În prezent, cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS