12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUcisă de maşină

Ucisă de maşină

O femeie din oraşul Piatra-Olt şi-a găsit sfârşitul sub roţile unei maşini, în timp ce traversa strada. Niculina I., de 64 de ani, se afla luni seară, în jurul orei 19.00, pe strada Niţuleşti, vizavi de locuinţa sa. La un moment dat, a încercat să traverseze, prin loc nepermis şi fără să se asigure, dar a fost lovită de un autoturism Volkswagen Passat, proprietatea unei societăţi comerciale din Bucureşti, condus de Remus Octavian B., de 27 de ani, din comuna Mateeşti, judeţul Vâlcea. Femeia a decedat pe loc.
„În urma cercetărilor a rezultat că autoturismul a fost oprit la o distanţă de 19,4 metri de locul unde a avut loc impactul. E clar că şoferul circula cu o viteză cu mult peste limita legală“, a declarat comisarul-şef Nicolae Trifu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Olt. Acesta a adăugat că tragedia putea fi evitată.
„Deşi victima a traversat strada prin loc nepermis, accidentul putea fi evitat dacă aceasta se asigura că nu circulă nici o maşină în acel moment şi că poate trece drumul în siguranţă. De asemenea, conducătorul auto putea evita accidentul dacă circula cu o viteză care să nu depăşească limita legală, adică 50 km/h“, a mai spus comisarul-şef Trifu. Cadavrul femeii a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS