14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Ucişi de viteză

Trei persoane şi-au pierdut viaţa sâmbătă, în urma a două accidente rutiere provocate din cauza vitezei excesive. Prima victimă a fost Ion N., de 47 de ani, din comuna doljeană Cerăt. Acesta conducea un scuter, în localitate, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent cu capul de un stâlp de joasă tensiune din beton. Bărbatul, care nu purta cască de protecţie, a decedat pe loc. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit, după primele verificări, că victima a pierdut controlul direcţiei de mers pentru că a condus cu viteză excesivă. În noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Maglavit, Laurenţiu S., de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un Fiat, din cauza vitezei prea mari, a pierdut controlul direcţiei de mers, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un gard de beton. În urma impactului extrem de puternic, şoferul şi Mihai B., de 19 ani, pasagerul de pe locul din dreapta, au decedat.

Un accident asemănător a fost înregistrat şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, în comuna Seaca de Câmp. Ovidiu B., de 25 de ani, din Poiana Mare, în timp ce conducea un Renault Laguna, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

Poliţiştii au stabilit că accidentul s-a petrecut pe fondul imprudenţei în conducere. Conducătorul auto a scăpat cu răni uşoare, fiind transportat la Spitalul din Calafat, pentru îngrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

33 COMENTARII