12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSensul giratoriu, gata în două săptămâni

Sensul giratoriu, gata în două săptămâni

Intersecţia cu sens giratoriu de la Vâlcea, la care se lucrează de mai bine de o lună, va fi gata în cel mult două săptămâni, susţine city-managerul Slatinei, Minel Prina.
„Deocamdată, nu se mai lucrează câteva zile pentru că blocăm circulaţia. S-a turnat beton şi aşteptăm ca acesta să se întărească, după care vom continua lucrările de amenajare a intersecţiei. La sfârşitul lunii vor fi finalizate“, a declarat acesta. Lucrările la sensul giratoriu de la Vâlcea au început după finalizarea celor de pe strada Piteşti. Minel Prina susţine că s-a decis amenajarea acestor două intersecţii în Slatina pentru ca traficul să se desfăşoare mai uşor.
Nicolae Cărămizaru, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Olt, spune că se vor evita ambuteiajele în trafic şi circulaţia greoaie.
„Traficul se va fluidiza şi nu se vor mai forma coloane de maşini în aceste două intersecţii. Pe Piteşti se circulă deja bine. Înainte se formau cozi de maşini, mai ales în intersecţii. Acum nu mai e aşa“, a precizat Cărămizaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS