11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPruncucidere în Mehedinţi

Pruncucidere în Mehedinţi

Descoperire macabră miercuri noapte în judeţul Mehedinţi. Poliţia din satul Izvoarele, comuna Tâmna, a fost anunţată de un localnic că, la marginea unei păduri, trupul unui nou-născut a fost găsit într-o prăpastie. O echipă complexă s-a deplasat la faţa locului şi a găsit copilul mort, cadavrul fiind în descompunere. „Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi a fost anunţat că în comuna Tâmna a fost descoperit într-o prăpastie un făt mort. Am identificat persoana care şi-a abandonat copilul şi se fac cercetări“, a declarat subinspectorul IPJ Mehedinţi, Carin Sică. Ieri-dimineaţă, Constanţa Paraschiv, de 35 de ani, a fost adusă de poliţie la un cabinet ginecologic din Drobeta Turnu Severin şi supusă unor controale.
„Mai am acasă trei copii. Nici nu am ştiut că sunt gravidă. Am fost toată ziua la muncă la câmp şi seara, când am ajuns acasă, am născut singură. Nu am ştiut ce se întâmplă cu mine, nu am ştiut ce să fac cu el. Era viu, dar l-am pus într-o plasă de rafie şi l-am aruncat. Mi-a fost frică. Acum îmi pare rău. Nu am avut niciodată probleme cu poliţia“, a spus Constanţa Paraschiv.
Oamenii spun că nu au văzut nici o femeie gravidă în sat şi nu înţeleg cum a ajuns fătul acolo.
Cadavrul bebeluşului a fost depus la morga Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei. Femeia va fi dusă în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă. Dacă se va stabili că şi-a ucis nou-născutul, femeia riscă să stea după gratii 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU