17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPiţurcă, dus cu mandat la DNA

Piţurcă, dus cu mandat la DNA

Antrenorul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, a fost ridicat ieri după-amiază de poliţie de pe Aeroportul Otopeni şi condus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).
Piţurcă se întorcea de la Viena, unde fusese să urmărească meciul Austria –  Serbia, scor 1-3, confruntare din grupa a VII-a a preliminariilor CM 2010, din care face parte şi România. La întoarcere, ieri, la ora 16.20, a fost aşteptat pe Aeroportul Otopeni de mai mulţi poliţişti, care l-au condus la sediul DNA, pentru a fi audiat în dosarul „Valiza cu bani“. Poliţiştii au acţionat în baza unui mandat de aducere emis de procurorii DNA, pentru că antrenorul naţionalei de fotbal a fost de mai multe ori citat în acest dosar, dar nu s-a prezentat în faţa procurorilor.
Potrivit avocatului lui Gigi Becali, Cătălin Dancu, antrenorul Victor Piţurcă ar fi învinuit pentru favorizarea infractorului, în dosarul „Valiza“, în care procurorii DNA anchetează posibile fapte de corupţie săvârşite de Gigi Becali, care ar fi vrut să premieze jucătorii de la „U“ Cluj. Dancu a menţionat pentru NewsIn că Piţurcă e cercetat pentru că ar fi semnat ca martor un precontract de vânzare-cumpărare a unui teren, semnat de Gigi Becali şi de omul de afaceri Radu Marino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

4 COMENTARII