17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat cu maşina pe câmp

S-a răsturnat cu maşina pe câmp

Un tânăr din oraşul Scorniceşti a ajuns la spital, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a răsturnat. Incidentul rutier s-a petrecut duminică, pe raza comunei Brebeni. Potrivit poliţiştilor, Ion Marius E., de 24 de ani, circula cu un autoturism Opel Vectra, proprietatea unei societăţi comerciale din Bucureşti. La un moment dat, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp. Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigaţii şi tratament de specialitate.
Conform purtătoarei de cuvânt a unităţii sanitare, Cristina Bontescu, victima a suferit un traumatism, rămânând internată în Secţia chirurgie generală.
„Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi purta centura de siguranţă. În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, a declarat inspector Roxana Filip, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS