17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Berbec

Reacţionaţi agresiv la orice activitate care vi se propune. Parcă nu sunteţi de acord cu nimeni şi spuneţi nu înainte de a înţelege ce aveţi de făcut. Adunaţi aliaţi, astfel încât aţi putea sta cu toţii pe margine, aşteptând să vi se ofere ceva mai bun. Se poate spune că e o zi perfectă pentru grevă – metaforic vorbind – când vă ridicaţi cu curaj împotriva celor care vă conduc.

Taur

Deşi v-aţi dori o zi liniştită, nu aveţi parte de tihnă, deoarece apar tot felul de motive de iritare. Nu visaţi la o pauză sau la o zi banală, pentru că nu aveţi parte de aşa ceva. Atmosfera este, în general, furtunoasă şi toate vin peste dumneavoastră ca un tăvălug. E şi normal ca la un moment dat să vă pierdeţi cumpătul şi să treceţi la acţiune!

Gemeni

Simţiţi că persoana dragă are ceva pe suflet, dar nu găsiţi cuvintele potrivite unei destăinuiri. Sunteţi alături de el, îl ajutaţi să-şi deschidă inima şi să se elibereze de stres, deoarece comportamentul lui rigid strică atmosfera din casă. Dacă familia îi arată afecţiune, va reuşi să se detaşeze de ceea ce îl supără.

Rac

Este o zi perfectă. Sunteţi cel mai fericit om de pe faţa pământului. Aveţi parte de un eveniment de zile mari, un vis vi se împlineşte, atingeţi un scop mult dorit. Veştile bune curg din toate direcţiile. Succesele zilei sunt legate de realizări spectaculoase, de reuşite cu totul aparte.

Leu

Intervenţia unui coleg în afacerile dumneavoastră vă obligă să staţi pe loc. Luptaţi cu piedicile pe care vi le pune. În loc să vă ajute, cum pretinde el cu emfază, mai mult vă încurcă, deci mai bine nu-l acceptaţi ca partener, pentru că nu este omul potrivit pentru a vă atinge ţelurile.

El vrea doar să profite de dumneavoastră.

Fecioară

Intuiţia nu greşeşte şi azi vă atrage atenţia asupra unei hibe ce se ascunde în acţiunile începute. Presimţiţi că nu este ceva în regulă şi semnele ciudate care se ivesc sunt un avertisment. Ascultaţi-vă vocea interioară care vă spune să nu vă implicaţi într-o acţiune ce nu vă inspiră siguranţă sau vă sfătuieşte să nu aveţi încredere într-o anumită persoană.

Balanţă

Iubirea intră pe un făgaş normal. Sunteţi mai sigur de sentimentele celuilalt şi acum vă puteţi gândi împreună la viitor. Aveţi speranţe mari de la relaţia voastră şi faceţi planuri pentru amândoi. Nu mai e o simplă emoţie de îndrăgostit, ci o relaţie puternică, ce are mari şanse să devină definitivă.

Scorpion

Este ziua împăcărilor, deci aruncaţi o privire în trecut să vedeţi de ce relaţia a eşuat, deoarece e momentul să restabiliţi pacea. E păcat să pierdeţi un prieten din cauza unui moment critic pe care amândoi îl regretaţ. Chiar dacă orgoliile sunt prea mari ca să puneţi mâna pe telefon şi să propuneţi o discuţie, măcar deschide uşa celui care vă caută.

Săgetător

Sunteţi îngrijorat de mersul lucrurilor. Când priviţi în perspectivă, aveţi impresia că nu veţi ajunge unde aţi sperat sau că acţiunile vor eşua. Nu aveţi încredere în reuşită, de aceea vă lăsaţi copleşit de pesimism. Puteţi să reuşiţi dacă vă adunaţi forţele şi sunteţi mai atent. Nu abandonaţi fără să încercaţi!

Capricorn

Viaţa de familie este tensionată din cauza copiilor, care sunt mai obositori ca de obicei. E gălăgie în casă şi nu mai ştiţi cum să restabiliţi ordinea. La originea discuţiilor par să fie criticile pe care vi le aduceţi unii altora cu privire la neîndeplinirea sarcinilor domestice.

Vărsător

Nu vă puteţi relaxa din cauza unei situaţii tensionate. Vă îngrijorează acest lucru şi, orice aţi face, tot la acelaşi subiect reveniţi. Deşi există suficiente motive să vă detaşaţi, măcar pentru câteva ore, de problema care vă irită, vă frământaţi căutând soluţii şi exagerând gravitatea situaţiei.

Peşti

Porniţi un drum nou, dar începutul nu e uşor. Nu se poate spune că începeţi cu stângul, ci doar că probele majore vi s-au dat la primii paşi, ca să vi se testeze ambiţia de a continua ceva ce nu porneşte bine.

Nu vă lăsaţi păcălit de aceste hopuri, binele va sosi după ce treceţi de ele, deci luptaţi cu obstacolele!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS