Acasă Local Pompierii, puşi pe drumuri de o pisică… inexistentă

Pompierii, puşi pe drumuri de o pisică… inexistentă

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj au intervenit cu două autospeciale pentru a salva o pisică de pe un bloc din Craiova.
Conform plutonierului adjutant Gabriel Vrusie din cadrul ISU Dolj, ieri, în jurul orei 11.00, un locatar al blocului G3 din cartierul craiovean Rovine a solicitat prin 112 intervenţia pompierilor pentru a salva o pisică blocată între acoperişul unui balcon de la etajul 4 şi acoperişul blocului. Locatarii imobilului au explicat că animalul stătea pe acoperişul balconului de sâmbătă noapte şi a supravieţuit până joi pentru că oamenii care locuiesc la etajul 4 i-au aruncat mâncare. La faţa locului s-au deplasat două autoscări ale pompierilor, care au încercat să scoată pisica prizonieră. Intervenţia pompierilor a durat aproximativ 30 de minute, însă aceştia nu au mai găsit animalul. Pompierii au precizat că este de datoria lor să intervină atunci când sunt solicitaţi în astfel de cazuri.

A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.
Exit mobile version