10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCiocnire violentă la Piatra-Olt

Ciocnire violentă la Piatra-Olt

Două autoturisme au ajuns pe câmp miercuri seară, în urma unui accident petrecut la Piatra-Olt. Ambele maşini implicate în evenimentul rutier, un Peugeot şi un Hyundai, se deplasau dinspre Slatina către Craiova.

Ion Pau, din Slătioara, în timp ce conducea autovehiculul Peugeot pe raza oraşului Piatra-Olt, a virat la stânga pentru a pătrunde pe un drum lateral, fără să se asigure. Autoturismul său a intrat în coliziune cu un Hyundai, al cărui şofer, Marin Comisaru, din Craiova, se afla în depăşire.
În urma impactului, ambele maşini au ajuns pe câmp. O femeie, pasageră în Peugeot, a fost rănită uşor, fiind transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.
Cristina Bontescu, purtătoarea de cuvânt a spitalului, a spus ieri că victima nu a necesitat internarea şi a părăsit unitatea sanitară. Şoferul care a provocat accidentul susţine că nu a greşit cu nimic şi că vinovat este cel care se afla în depăşire.
„Am semnalizat să virez la stânga şi m-am încadrat. Era o Dacie în spatele meu care aştepta. Din spate a venit domnul cu Hyundai şi m-a lovit în plin. A avut peste 160 km/h“, a spus şoferul Peugeotului.
„Mă aflam în depăşire. Cel din faţă a vrut să facă la stânga şi nu s-a asigurat. Nu ştiu ce-o fi fost în capul lui. M-am pomenit cu el în faţă. Nu aveam viteză. Pe un drum în afara localităţii nu poţi merge cu mai mult de 90 km/h“, a spus bărbatul din Craiova.
La locul accidentului s-au deplasat o echipă din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) şi un criminalist, pentru cercetări.
„Din verificările efectuate la faţa locului, conducătorul autoturismului Peugeot a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe un drum lateral şi nu s-a asigurat, intrând în coliziune cu alt autovehicul care efectua manevra de depăşire. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei femei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală uşoară“, a declarat Ilie Giura, din cadrul SPR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII