5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident spectaculos la Hinova

Accident spectaculos la Hinova

MEHEDINŢI. A zburat cu maşina peste un şanţ adânc de cinci metri, s-a răsturnat de două ori şi a doborât un stâlp de joasă tensiune, care a căzut peste acoperişul unei case. Aceste isprăvi aparţin şoferului unei Dacii 1310, care a scăpat ca prin urechile acului de la moarte. Totul s-a întâmplat pe Drumul Naţional 57, în localitatea Hinova, judeţul Mehedinţi, pentru că bărbatul a adormit la volan.

În urma impactului cu stâlpul de tensiune, conducătorul auto a rămas prins în maşină, fiind scos de poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Martorii spun că s-a auzit o bubuitură şi că vinovată de ceea ce s-a întâmplat este firma care lucrează la drum, deoarece nu au pus nici parapeţi de protecţie, nici balize de semnalizare.

„Eram în curte, tăiam lemne când am auzit o bubuitură de am crezut că se scufundă pământul. Am fugit imediat să vedem ce se întâmplă şi am văzut o maşină răsturnată în curtea vecinului. Am sărit să-l scoatem pe om, că striga după ajutor, dar nu am putut că era prins în centura de siguranţă, şi nici uşa nu o puteam deschide. Am anunţat poliţia şi l-au scos ei. Eu nu am mai crezut că iese viu de acolo. A dat aşa de tare în stâlp că l-a retezat pe jumătate şi asta numai din cauza celor cu drumul, că nu mai termină odată. De doi ani sau poate mai bine tot lucrează la el. Nu sunt parapeţi, nu sunt semnalizări, nu e nimic, cum să nu se întâmple accidente?!“, a povestit un localnic.

După ce a fost scos din maşină, bărbatul a fost luat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

„Conducătorul unui autoturism Dacia a pierdut controlul volanului, probabil din cauza oboselii, şi a intrat în coliziune cu un stâlp de joasă tensiune, care a căzut pe acoperişul unei case. Şoferul a fost scos de noi şi predat medicilor în stare bună. Urmează cercetările“, a declarat Ion Jderu, agent principal la Postul de Poliţie Hinova.

Drumul Naţional 57 se află în reabilitare de mai bine de doi ani. În zonă au avut loc mai multe accidente, iar acolo unde sunt case de locuit, oamenii sunt nevoiţi să treacă peste şanţurile adânci de cinci metri pe scări din lemn fragile. În cei doi ani, firma executantă nu a montat parapeţi de protecţie şi nici nu a semnalizat lucrările.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII